Power Armor-beeldje Fallout 4 is vakmanschap met fors prijskaartje

Met een hoogte van maar liefst 37 centimeter en een ongekende mate van detail is het nieuwste beeldwerk van design-toko ThreeZero wederom een lust voor het oog. Ditmaal ontworp het Hongkongse bedrijf de T-45 Power Armor, een populair gevechtspak uit de game Fallout 4.

Het beeldje is 14 inch (36,8cm) hoog en is volledig beweegbaar dankzij de 35 gewrichtsscharnieren; zelfs de vingers zijn naar wens te buigen. Verder is het gehelmde hoofd te vervangen door het helmloze hoofd van de 'standaard' hoofdpersoon uit Fallout 4. De helm bevat LED-lampjes en het standbeeld wordt standaard geleverd met een zeer gedetailleerde AER-9 Laser Rifle, een populair wapen uit de game.

Maar dan de prijs. Dit leuke hebbedingetje kost je 380 dollar voor de standaard uitvoering. Daarnaast is er nog een exclusieve variant voor 19 dollar extra, die ook nog beschikt over een enorme Minigun. De prijzen zijn inclusief (wereldwijde) levering. Pre-orders kunnen vanaf 28 januari geplaatst worden in de ThreeZero store. ThreeZero is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van game-figuurtjes en beeldjes (zelf noemen ze het 'urban designer vinyl'). Eerder maakten ze al buitengewoon gedetailleerde ontwerpen van onder andere Mass Effect-personage Commander Shepard en de Titan Atlas uit Titanfall.

Fallout 4 kwam vorig jaar november uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De game werd zeer goed ontvangen bij critici, waaronder FOK!Games, maar moest het in de Game of the Year top 10 van 2015 afleggen tegen The Witcher 3: Wild Hunt. Hieronder enkele afbeeldingen van de Power Armor, voor alle beeldmateriaal kun je op de site van ThreeZero kijken.