Thomas de stoomlocomotief is op oorlogspad in Fallout 4

Fallout 4 is zeer modvriendelijk, en veel handige harry's hebben hun werk al online gezet op nexusmods. Sommige hebben er handige mods op gezet die het spel verbeteren, anderen mods die het spel compleet naar je hand zetten en dan heb je ook nog die mods die geen enkel doel dienen dan je aan het lachen te maken. Onder die laatste catagorie valt de Really useful Fallout-mod van maker Trainwiz, die niemand minder dan kinderheld Thomas de stoomlocomotief in het spel toevoegt.

Met de mod worden onder andere Deathclaws, Vertibirds, liberty primes en mini nukes vervangen door Thomas, inclusief piepgeluidjes afkomstig van de toeter. Alsof de Commonwealth niet al gevaarlijk genoeg was zonder een moordlustige blauwe stoomlocomotief. Ook vrienden van Thomas zoals Percy en James worden binnenkort toegevoegd.

Het is niet de eerste keer dat Trainwiz zijn liefde voor Thomas laat blijken: hij verving al eerder alle draken voor Thomas en zijn vrienden in The Elder Scrolls: Skyrim.

Mocht Thomas niet je ding zijn, dan kun je altijd nog alle Deathclaws vervangen door de worstelaar Macho Man. Gewoon, omdat het kan.

 Thomas de stoomlocomotief is op oorlogspad in Fallout 4