Hazes (21) snapt niks van houding ma en zus over Monique (38)

André Hazes jr. vindt het moeilijk te begrijpen waarom zijn moeder Rachel en zus Roxeanne zijn relatie met Monique Noel niet goedkeuren. De twee hebben de reden nooit expliciet genoemd, vertelt hij in een interview met het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal.

Het is Hazes jr. daarom een raadsel wat Rachel en Roxeanne aan te merken hebben op zijn zeventien jaar oudere vriendin. "Ik zou in ieder geval niet weten wat, want ze is een schat", zegt de 21-jarige zanger. "Monique is lief en leuk en ze maakt mij gelukkig. Wat is dan het probleem?"

De journalist opperde dat het leeftijdsverschil mogelijk een rol speelt. "Kijk, ik was altijd een moederskindje", reageert André. "Ik kan begrijpen dat je als moeder dan opkijkt als je zoon met z'n eerste vriendin thuiskomt, die ook nog veel ouder is. Dat is niet simpel." Toch moet Rachel volgens de artiest inzien dat Monique, met wie hij nu zo'n anderhalf jaar een serieuze relatie heeft, geen bevlieging is. "Waarom gunnen m'n moeder en zus me dit geluk niet?"

Hazes jr. heeft helemaal geen contact meer met zijn moeder en zus, zelfs niet telefonisch. In het begin had hij het daar erg moeilijk mee. "Maar 't is gek: álles went dus. Met de rest van de familie is er gelukkig geen probleem. En verder... Ik probeer me nu te concentreren op mijn eigen weg."

Hazes snapt niks van opstelling moeder en zus
Hazes (21) snapt niks van houding ma en zus over Monique (38) (Foto: BuzzE)