IS executeert baby's met Downsyndroom

In het kalifaat waar de harde kern van Mohammed met de scepter zwaait, kan je maar beter geen chromosoom teveel hebben. De islamitische wijsgeren van de salafistische beweging hebben namelijk een fatwa uitgevaardigd dat het mogelijk maakt om baby's met aangeboren afwijkingen te executeren.

Dit meldt de Mosul Eye, een activistische groep in de Iraakse stad Mosul, waar IS de baas is. Mosul Eye houdt nauwgezet alle bewegingen van de islamitische bezetters in de gaten en doet daar regelmatig verslag van op hun website en facebookpagina.

De dappere strijders van Allah mogen dus in het vervolg, met goed fatsoen, baby's die het syndroom van Down hebben of anderszins gehandicapt zijn vervroegd richting hun schepper sturen. Hiermee komen ze ongeveer op hetzelfde niveau als de Nazi's, die ook kinderen vermoorden die een 'last voor de staat' waren.

De meeste gevallen van het Downsyndroom komen voor bij de zogenaamde buitenlandse strijders, die 'getrouwd' zijn met een Syrische, Iraakse of andere Aziatische vrouw.

Mosul Eye heeft al 38 gevallen van 'euthanasie' geconstateerd. Alle slachtoffertjes hadden een geestelijke of lichamelijke afwijking en hadden een leeftijd die varieert van een week tot drie maanden. De baby's kregen een dodelijke injectie of werden verstikt.