Joey Fatone stuurt 'succesbrief' naar 1D

Voormalig *NSync-lid Joey Fatone weet hoe het is om als band uit elkaar te gaan. Om zijn gedachten hierover te delen, heeft hij een brief naar One Direction gestuurd. De boyband besloot deze week om tijdelijk uit elkaar te gaan.

"Hey jongens. Hier Joey Fatone, voormalig lid van *NSync en momenteel presentator van Family Feud, de baan waar ik altijd van gedroomd heb. Dit weekend, terwijl ik op het toilet zat en aan het huilen was (ik hou van mijn leven!), zat ik op mijn iPhone en zag ik dat jullie 'een break voor een jaar' nemen. Ik wil jullie feliciteren en het allerbeste wensen! Ik weet zeker dat 2016 voor een ieder van jullie geweldig wordt met allerlei individuele projecten en dat jullie daarna als groep sterker terugkeren", aldus een cynische Fatone.

Hij vervolgt zijn relaas: "Ik ga jullie uitleggen hoe het daadwerkelijk gaat zijn, gasten. Terwijl jullie met jullie break bezig zijn, zal Harry coole singles met Beyoncé, Ryan Adams en Wiz Khalifa opnemen en daarna een soloalbum uitbrengen, dat geproduceerd wordt door Pharrell en Timbaland. Hij zal zijn haar afknippen, verven, een tweede, minder succesvol album maken, zijn haar veel langer laten groeien en daarna een derde, zelfgeproduceerd album uitbrengen waarin hij hint op biseksueel zijn en het 'zijn beste album' noemen."

Sjaak

Fatone denkt dat de rest van de band er schril bij zal afsteken. Dit zegt hij in de brief die Above Average te pakken heeft gekregen. "De rest van jullie is de sjaak. Ik bedoel echt de sjaak. Ik ben het op een na succesvolste voormalig lid van *NSync en ik ben Joey Fatone. Zeg dat maar eens hardop: 'Naast Justin Timberlake is Joey Fatone het meest succesvolle lid'. Weet iemand wat Chris Kirkpatrick (voormalig lid *NSync) aan het doen is? Ik niet in ieder geval. Hij is totaal onbereikbaar. Misschien is hij wel dood. Niemand weet het Louis, en ja ik richt me tot jou. Er is nog een kans: als een van jullie homo blijkt te zijn, dan heb je een kans."

Hij meent dat Harry Styles zo veel meer heeft dan de rest van 1D. "Het is niet dat jullie geen talent hebben, het is alleen dat Harry veel knapper en cooler is en meer talent heeft. Diep van binnen hebben jullie dat altijd al geweten. Dat merk je pas echt als je thuis in je boxers met de Playstation-controller in je hand Harry het ziet verpesten op tv. Jezus Christus, ik zou zo graag nog in *NSync willen zitten. Jezus fuck! Ik zou er al mijn haar voor over hebben om terug te keren. Hoe dan ook, veel plezier de komende maanden, One Direction, want het gaan jullie laatste worden."

Joey Fatone stuurt 'succesbrief' naar 1D
Joey Fatone stuurt 'succesbrief' naar 1D (Foto: BuzzE)