Gedetailleerde informatie StarCraft II: Legacy of the Void

Het derde deel in de StarCraft II-trilogie, Legacy of the Void, is beschikbaar als pre-order via Battle.net. Dat maakte ontwikkelaar Blizzard gister bekend. Een harde releasedatum is niet gegeven, maar het streven is winter dit jaar.

Wanneer je een pre-order plaatst voor Legacy of the Void, krijg je onmiddelijk toegang tot een speelbare prologue, bestaande uit drie chapters. Daarnaast kom je met een pre-order op de nominatie voor de multiplayerbèta van de expansion.  De digitale standaardeditie kost €39,99. De deluxe-editie kost €59,99 en bevat naast de game enkele bonussen, zoals een battle pet voor World of Warcraft, een nieuwe mount voor Heroes of the Storm, een nieuwe card back voor Hearthstone en nieuwe Protoss-portretten en -skins voor StarCraft II zelf. Ook is er nog een Legacy of the Void collectors edition, die alles heeft van de deluxe-editie en daarnaast nog de gehele soundtrack en een special edition hardcover van de field manual. 

In Legacy of the Void speel je een nieuwe singleplayer-campaign met de Protoss. Verder bevat de uitbreiding twee nieuwe multiplayermodi: Archon Mode, waarin je met twee spelers één basis bestuurd, en Allied Commanders, een co-opmodus waarin je samen missies moet voltooien.