Justin Bieber verdedigt Kylie Jenner

Voor het minste of geringste worden jonge beroemdheden bekritiseerd en wat Justin Bieber betreft is dat een weinig productieve bezigheid.

"Jongens laat haar met rust", reageert de popster op het Instagram-account van Kylie Jenner. De 17-jarige werd daar bekritiseerd nadat ze een foto plaatste met gevlochten haar. Dat de Keeping Up With The Kardashians-telg zich dat kapsel heeft aangemeten is volgens sommige critici een doorn in het oog van de zwarte bevolking, waaronder de haarstijl populair is. "Zeggen dat ze racistisch is omdat ze haar haar gevlochten heeft is belachelijk. Laten we niet ruziën over een foto, maar ons richten op het grotere plaatje en iets doen aan gelijkwaardigheid. Boos worden op een 17-jarige omdat ze vlechten in haar haar heeft helpt daar niet bij."

Sowieso vindt de zanger, die goede vrienden is met Jenner, dat het niet eerlijk is om jonge sterren constant te bekritiseren: "We proberen allemaal ons leven uit te vogelen, dat van haar ligt toevallig onder een microscoop. Als iemand weet hoe dit is ben ik het wel."

Justin Bieber verdedigt Kylie Jenner
Justin Bieber verdedigt Kylie Jenner (Foto: ANP)