Meisje doet 2 cowboys tegelijk bij rodeo

Een filmpje dat vorig weekend is gemaakt tijdens de Calgary Stampede, een Canadese rodeo, gaat als een lopend vuurtje over het internet. Hierop is te zien hoe een cowgirl zich flink vermaakt met twee cowboys.

De Calgary Stampede wordt aangeprezen als 'De Grootste Openluchtshow op Aarde'. Volksvermaak is er in de vormen van een kermis, rodeo en een optocht. Een brutaal trio dacht hier echter nog buitenseks aan toe te voegen.

Op het pikante filmpje is te zien hoe het meisje de kloppende roede van een cowboy in de mond neemt. Een tweede 'koejongen' neemt haar tegelijkertijd snoeihard achterlangs.

Iemand heeft nu alles stiekem staan filmen en de beelden op internet gezet. De reacties zijn niet van de lucht. De dame in kwestie wordt uitgemaakt voor alles wat maar mooi en lelijk is. Zelf verdedigt de brunette zich door te zeggen dat anderen alleen maar jaloers zijn op haar losbandige seksleven.

Aangezien seks in het openbaar ook in Canada illegaal is, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Zij hebben het drietal inmiddels opgespoord en hevig aan de tand gevoeld. Het trio heeft gemeld dat de seksuele uitspattingen geheel vrijwillig werden ondergaan.

Een gekuiste versie van het filmpje. Het origineel is hier te zien. Zwaar NSFW, uiteraard...