Vrouw in cel voor naaktselfies bij Eiffeltoren

De politie van Parijs heeft afgelopen weekend ene Milo Moiré in de boeien geslagen. De Zwitserse kunstenares heeft namelijk naaktselfies gemaakt bij de Eiffeltoren.

De brunette heeft een leuk kunstproject bedacht. Ze gaat in grote steden in evakostuum op de foto met hordes toeristen. Na eerst Duitsland onveilig te hebben gemaakt, besloot ze zondag haar vleugels uit te slaan richting Frankrijk.

Pal voor 's werelds beroemdste toren ging ze uit de kleren. Hoewel mannen als vliegen op de stront afkwamen op de stoot om met haar op de foto te gaan, was Oom Agent minder enthousiast.

Agenten droegen Moiré op om haar kleren aan te trekken. Omdat zij hier geen gehoor aan gaf, besloot men haar om 17.00 te arresteren. Na het afnemen van vingerafdrukken en het maken van foto's, werd ze in de cel gesmeten.

Uiteindelijk besloot de politie haar niet te vervolgen. Ze heeft mazzel, want op exhibitionisme staan in Frankrijk zware straffen. Je kunt hiervoor een jaar achter tralies belanden of een boete tot 15.000 euro moeten betalen.