Lekkere vlogster heeft 2 vagina's

Tot op heden had nog geen man van Cassandra Bankson gehoord, maar daar zal snel verandering in komen. De 22-jarige vlogster en fotomodel uit San Fransisco heeft namelijk twee punani's.

Cassandra is het type uit het sprookje met het lelijke eendje. Waar ze vroeger constant werd gepest om haar puistenkop, trekt ze tegenwoordig vele miljoenen kijkers met haar YouTube-vlog DiamondsAndHeels14.

Maar, er is meer. De brunette is het ideale type voor een 'double penetration'. Ze heeft namelijk twee vagina's. En dat niet alleen, want ze heeft ook twee baarmoeders en twee setjes eileiders.

De zaak kwam aan het licht toen ze vorig jaar met pijn in haar onderrug naar de dokter ging. De beste man nam wat foto's en kwam tot de conclusie dat Cassandra twee vagijnen heeft. Als tegenprestatie moet haar lichaam het met slechts een nier stellen.

"Ik was geschokt", vertelt de vlogster. "In plaats van slechts één grote opening, heb ik twee holtes in een. Volgens de dokter lijkt het op een omgekeerde neus. Vroeger bloedde ik soms wel 28 dagen, of menstrueerde ik tweemaal per maand. Nooit zocht ik er iets achter."

Geneukt wordt er momenteel nog niet, want de Amerikaanse heeft geen vriendje. "Het kan twee kanten op met twee vagina's", aldus Cassandra. "Of het doet veel pijn, of je hebt juist extra veel plezier. Ik ben bang om een toekomstig vriendje over mijn aandoening te vertellen."

Volgens haar arts is het hebben van twee vagina's extreem zeldzaam, maar zijn er wel meerdere gevallen bekend. Veel vrouwen komen er pas achter tijdens hun zwangerschap. Cassandra zelf kan er niet mee zitten en blijft gewoon doorgaan met video's vol make-uptips te maken.

Wie meldt zich aan voor een DP?