Meisjes tonen tietjes voor geld

Op internet is ophef ontstaan rond een filmpje van ene Grisha Mamurin. Het 16-jarige zoontje van een stinkendrijke multimiljardair vraagt aan meisjes en jonge vrouwen hun tieten aan hem te tonen. Hierna worden zij beloond met maar liefst 120 dollar.

Het rijkeluiszoontje wil met zijn filmpje aantonen dat mensen bereid zijn om alles te doen voor geld. Niet alleen flashen en zoenen de mooie dames Mamurin voor veel geld, anderen gaan namelijk nog veel verder. Zo eet iemand een bankbiljet op voor omgerekend 150 euro, terwijl een ander voor 250 euro een glas met pis van het ettertje drinkt.

Maar met zijn nieuwste filmpje gaat de jonge Rus volgens velen een stap te ver. "Vandaag gaan we zien wat voor gekke dingen meisjes allemaal doen voor geld", zo begint hij deze video. "Moeilijk is het niet, je moet alleen maar je shirt omhoogtrekken en mij je borsten laten zien."

Uiteraard gaan de jonge Russinnen maar wat graag voor Mamurin uit de kleren. Een vrouwtje is echter niet zo gediend van het voorstel. "Wat? Ben je dronken?", reageert ze.


Het bewuste filmpje, helaas gecensureerd