Jochies (9 en 10) vermoorden man in India

Twee jochies van 9 en 10 jaar hebben in India een volwassen man vermoord. Ze sloegen eerst met een bierflesje op het hoofd van de 23-jarige man, daarna sneden ze met het gebroken flesje zijn keel door.

Het drama speelde zich vrijdagavond af in het zuidoosten van Delhi. De beide jongens waren op straat aan het bedelen; iets dat ze veelvuldig deden. Sanjar Kumar, eigenaar van een bloemenwinkel, dronk buiten voor een andere winkel een drankje. De twee jongens vroegen hem om een aalmoes, maar dat weigerde hij.

De jochies dreigden hem daarna te vermoorden. Kumar gaf een van de jongens een klap, wat leidde tot een vechtpartij. Terwijl de ene jongen hem besprong, sloeg de ander een fles bier stuk op het hoofd van Kumar. Een van beide jongens zat daarna bovenop hem en sneed met de gebroken fles in de keel van de 23-jarige bloemist.

Het slachtoffer duwde de jongen weg en probeerde te vluchten, maar stortte in elkaar. Getuigen zagen dat zijn nek half was doorgesneden. De man weigerde naar het ziekenhuis te worden gebracht en raakte kort daarna buiten bewustzijn. De inmiddels gearriveerde politie bracht hem alsnog naar het ziekenhuis, maar bij aankomst was hij al overleden.

De beide jongens, die in een nabijgelegen tempel verbleven, zijn aangehouden.