Saudi-Arabische Moefti: Vrouw opeten is halal

Sheikh Abdul Aziz heeft een nieuwe fatwa uitgevaardigd waarin moslim mannetjes tijdens ernstige honger hapjes van hun vrouw of de gehele vrouw mogen snacken als de kamelen en geitjes op zijn en ook de shoarmabar gesloten is. Dit berichten diverse Midden-Oosterse bronnen volgens Speisa.

Toch veroorzaakt deze nieuwste overlevings-toevoeging aan de sharia de nodige ophef op de baardmannen-Twitter. Sommige mindere moslims durven het zelfs kannibalisme te noemen. De Moefti licht desgewenst toe dat het eigenlijk heel normaal is daar dit het ultieme bewijs is van de heilige plicht en het verlangen van de vrouw om één te worden met het lichaam van haar man.

De Groot-Moeftie is het hoofd van van de afdeling shariawetgeving in Saudi-Arabië en moslims worden wereldwijd geacht door hem uitgevaardigde wetten klakkeloos op te volgen.

Dus lieve toekomstige shariabruidjes, behalve een boerka dient u vanaf nu ook een vork, mes, wat zout, peper en varkensvrij bakvet mee te nemen in uw bagage als u voor een huwelijk naar het kalifaat afreist.