Bijna alle vrouwen zijn varkens!

Het is een Brits onderzoek dus we houden een slag om de arm, maar het is nu eindelijk bewezen: vrouwen zijn varkens. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat maar liefst vier op de vijf vrouwen niet dagelijks onder de douche gaat. En een derde wacht zelfs drie dagen om weer eens een vochtig lapje tussen hun mossel te halen.

De schokkende cijfers blijken uit een marktonderzoek van Flint + Flint. De zeepfabrikant heeft hiervoor maar liefst 2.021 vrouwen het hemd van het lijf gevraagd. Met verbijsterende uitkomsten als resultaat.

Zo zegt slechts 21 procent van de vrouwen dagelijks een bad te nemen of onder de douche te gaan. En maar liefst 33 procent van de dames is helemaal een ransaap. Zij halen slechts eenmaal in de drie dagen een lapje over hun gezicht en lichaam, laat staan dat ze in de tussentijd onder de douche gaan.

Als voornaamste reden voor hun ranzige gedrag werd 'te weinig tijd' genoemd. De meeste vrouwen zeggen wel schoner te willen leven, maar zijn naar eigen zeggen te moe om te douchen of in bad te gaan.