Naaktfoto nekt bloedmooie juf van 24

De Texaanse politie heeft ene Ashley Zehnder in de boeien geslagen. De 24-jarige lerares heeft namelijk de liefde bedreven met een 17-jarige scholier. De seksrelatie lekte uit nadat het 'slachtoffer' een naaktfoto van de bloedmooie docente had verspreid onder zijn vrienden.

De blondine was tot deze maand werkzaam op Pasadena High School te Houston. Ze werkte niet alleen als lerares natuurwetenschappen, maar ook als coach van de cheerleaders.

Deze maand stapte Zehnder echter naar de schoolleiding omdat er geruchten gingen dat een naaktfoto van haar massaal rondging op school. Hierop stapte een onderdirecteur naar een jongen, die bekende een naaktfoto van de juf in kwestie te hebben. Hij had het Snapchat-kiekje gekregen van een medescholier, die opschepte dat hij de mooie lerares aan zijn paarsgepunte lans had geregen.

De bewuste leerling werd aan de tand gevoeld, en hij bekende in mei de docente een veeg te hebben gegeven. Hij kon de politie alle details geven over hun avontuurtjes, en bekende een naaktfoto te hebben gedeeld onder zijn vrienden. Zehnder heeft gisteren een volledige bekentenis afgelegd.

Zie hier voor filmpje met de juf, en hier voor een foto. Nice?