Vrouw neukt lijk echtgenoot

Sarah Simirayi uit Svisvi heeft afgelopen weekend een pikant avontuurtje beleefd. De Zimbabwaanse heeft namelijk de liefde bedreven met haar dooie hubby.

Simirayi was een aantal jaren de hort op. Toen ze eenmaal terugkwam, zag ze dat haar 68-jarige man kapot was van haar vermissing. Enkele weken later legde hij dan ook eindelijk het loodje.

Het was de laatste wens van de beste man om nog eenmaal seks te hebben met zijn vrouw. Simirayi weigerde, maar de twee zussen van de overledene stonden erop dat zij zijn laatste wens zou inwilligen.

Hierop werd de doodskist geopend. En verdomd, de zwarte, doch paarsgepunte lans van de arme drommel stond nog fier omhoog. Zijn weduwe schoof haar slipje opzij en reed zich klaar op de kloppende roede. Dit onder het toeziend oog van de twee gezusters.

Een lijk met een stijfje is geen onbekend fenomeen. Dit verschijnsel is onlangs aangetoond door Amerikaanse wetenschappers en door hen 'angel lust' genoemd. Een dooie kan een stijve krijgen als hij rechtopstaand het loodje legt.