Ryse: Son of Rome naar pc

Koch media kondigt aan dat Ryse: Son of Rome deze herfst naar pc komt. Crytek geeft het spel uit op digitale kanalen, Deep Silver verzorgt de  fysieke distributie. Verder zal de pc-versie alle Ryse: Son of Rome-DLC bevatten die tot aan de release is uitgegeven.

"We brengen de Ryse ervaring naar pc, met ondersteuning voor 4K-resolutie", zegt Carl Jones, Director of Business Development bij Crytek. "4K gaming is de volgende grote sprong vooruit op het gebied van graphics kwaliteit voor pc-gamers, en Ryse is de perfecte showcase van wat er op dit moment mogelijk is met high-end pc-games. We hebben ons team de vrijheid gegeven om te laten zien wat de CryEngine kan bereiken met de ongelofelijke hardware die nu binnen bereik ligt voor pc-gamers. Ryse legt de lat voor pc-graphics hoog dit jaar, en waarschijnlijk voor een langere tijd. Onze community vroeg om een Ryse pc-versie, en we hebben nu de middelen en de technologie om hen deze titel te geven met de hoogst mogelijke kwaliteit."

De pc-versie van Ryse bevat bonusmateriaal dat oorspronkelijk beschikbaar was als downloadable content, waaronder:

  • Colloseum Pack met daarin twee skins en twee Arena maps;
  • Mars’ Chosen Pack met daarin een nieuwe skin, vier Arena maps, en de Survival spelmodus;
  • Duel of Fates Pack met daarin twee skins, twee Arena maps, en een nieuwe Survival map;
  • Morituri Pack met daarin drie nieuwe Arena maps, twee Survival maps, en vijf solo Arena maps.

Tenslotte zullen pc-spelers ook onmiddellijke toegang hebben tot de Ruins multiplayermap en het zwaard 'Legionnaire’s Trust' die aanvankelijk als deel van de Special Edition verscheen.

Ryse