Nieuwe dildo maakt kutfoto's

Soms wordt er wel eens een uitvinding voorbij waarbij je denkt: "Waarom heb ik dat verdomme niet zelf verzonnen!" De nieuwe vinding van Svakom is er zo eentje. De fabrikant heeft namelijk een vibrator gelanceerd met een ingebouwde camera.

Het wat lullig gevormde seksspeeltje is verkrijgbaar in drie kleuren en is 'Gaga' gedoopt. De fabrikant denkt hiermee te zijn ingesprongen op een gat in de markt. Het is dan ook werkelijk briljant.

Terwijl de vrouw in kwestie hevig ligt te kronkelen en te soppen met de vibrerende neppiemel in haar schede, kan ze tussendoor een kiekje nemen. Met flits uiteraard, want ook in een druipsteengrot hangt geen schemerlamp. En zo'n foto van het meest nuttige onderdeel van een vrouwenlichaam zou echt voorzien in een behoefte.

Volgens de maker is het speeltje 'ontworpen voor de vrouwelijke gezondheid' en kun je hiermee 'in de schoenen van je gynaecoloog kan stappen terwijl je jezelf bevredigt'. Geen idee waarom je 180 euro zou moeten uitgeven voor een peperdure camera die alsnog kutkiekjes maakt, maar altijd leuk voor je huisarts.

Gelukkig kun je de Gaga vanaf een afstandje besturen met je smartphone. Ook zit er een USB-kabeltje bij, opdat je de fotootjes via social media aan de hele wereld kunt laten zien.


Gaga, een gat in de markt voor kutkiekjes