Man vist vibrator uit kabeljauw

Bjørn Frilund uit Eidsbygda heeft deze week een wel heel opmerkelijke vondst gedaan. Bij het bereiden van een gevangen kabeljauw, stuitte de 64-jarige Noor op een enorme vibrator.

De beste man slijt al jaren zijn vrije tijd met vissen in de talrijke wateren in de omgeving. Dit is echter de eerste keer dat hij een seksspeeltje in een vis heeft aangetroffen.

"Ik was stomverbaasd", laat Frilund aan Noorse media weten. "Het was totaal onverwacht. Zoiets had ik nog nooit eerder gezien."

De Noor wilde zoals gewoonlijk de kabeljauw klaarmaken. Hij sneed de vis doormidden, toen hij zag dat de buik was opgezwollen. Als eerste stuitte hij op twee onverteerde haringen. Vervolgens viste hij een enorme oranje vibi uit de maag.

Frilunds theorie luidt dat de vijf kilo wegende vis de oranje lans heeft aangezien voor een lekker hapje. "Vissen eten werkelijk alles. Het seksspeeltje lijkt op een octopus, misschien heeft hij het daarme verward."

De Noord vermoedt dat de vibrator van boord is gegooid uit een boot, zo de Barentszzee in. "Wellicht door een gefrustreerde vrouw op een cruiseschip", oppert hij. "De kans is groter dat je de loterij wint dan dat je dit aantreft."

Oh ja, het motortje van de vibrator is nog aanwezig. Het is echter niet bekendgemaakt of het seksspeeltje nog werkt. De vibrator stinkt uiteraard wel naar vis, maar dat is niet ongebruikelijk voor een vibrator...