Vlemmix duikt op kut

Johan Vlemmix is terug! De nietsnut probeert het nu te maken als kutkunstenaar. Goed nieuws is er gelukkig ook: de Brabander richt zijn pijlen vooral op Amerika.

Johan Vlemmix zegt een nieuwe kunstvorm te hebben uitgevonden. Hij maakt kiekjes van talloze vagina's, en monteert er vervolgens een voorwerp in. Zo toveren vrouwen baby's, hamburgers, een lang en zelfs de Eiffeltoren uit hun punani.

"Het zijn allerlei onderwerpen die je in de maatschappij tegenkomt", verklaart Vlemmix. "De basis is de vulva. Daaromheen wordt alles gecreëerd." Volgende maand is iedereen welkom in zijn huis in Eindhoven, waar honderd van dergelijke kutwerken zijn te zien.

Zelf geeft de oranjefan aan dat het wel 'een beetje fout is', maar hij geeft aan dat de Amerikanen wel warmlopen lopen voor de pornofoto's. "We mogen binnenkort in Miami gaan exposeren", glundert hij.

Vlemmix wil het dan ook vooral gaan maken in het buitenland. "Hier gaan ze me uitlachen. Maar als het in het buitenland maar een succes wordt, ben ik tevreden." Ook vertelt hij dat een van de gekiekte kutjes van een bekende Nederlandse is, maar hij wil niet zeggen wie.

Voorlopig zijn we dus van het irritante mannetje af. Hij slaat zelfs voor het eerst Koningsdag over! "Het waren prachtige jaren, maar het is mooi geweest. Willem-Alexander heeft dit jaar geen last meer van me. Ik denk dat hij daar echt ziek van is", belooft hij.

Kunst is altijd al kut geweest...