Dragon Ball Xenoverse onthuld

Er komt weer een Dragon Ball-spel uit: Dragon Ball Xenoverse. Deze zal een nieuw roodharig personage bevatten en draaien op next gen-consoles. Uiteraard belooft Bandai Namco alles beter, sneller en mooier te maken dan ooit tevoren.

Hoewel het spel ook uitkomt voor Xbox 360 en PlayStation 3, wordt het toch in de markt gezet als de ‘new-gen’-ervaring van het moment. Aangekondigde innovaties zijn, onder andere, real time transformaties, vette gevechten en zichtbare gezichtsuitdrukkingen. Ook komt er een nieuwe wereldindeling, onder het motto “een klok die eens was stilgezet, begint weer met tikken in een enerverende futuristische stad”. Waar dat op duidt, zal de tijd ons leren.

Dragon Ball Xenoverse komt naar PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One . Een releasedatum is nog niet vermeld. Het feit dat er gameplaybeelden zijn, geeft de fans moed. Ook wordt er stil gehoopt op een pc-release, ook al is er niets dat in die richting wijst.

Dragon Ball Xenoverse

Dragon Ball Xenoverse

Dragon Ball Xenoverse

Dragon Ball Xenoverse

Dragon Ball Xenoverse

Dragon Ball Xenoverse

dbz

dbz

db x

dbx

dbx

dbx

dbx

Voor de diehardfans is hier een filmpje van de gameplay. Het is gemaakt met een camera gericht op een scherm, dus de kwaliteit is om te huilen.