Zo Pinksteren FOK!kers

Uit onze Pinksterpoll onder 2000 FOK!kers blijkt dat de meesten (21 procent) tieten gaan kijken tijdens het pinksterweekend. 19 procent doet wat ze normaliter ook doen en vinden dat al gek genoeg. 12 procent moet werken of gebruikt het lange weekend om achterstallige klussen te klaren, films te kijken of gaan vissen en dergelijke.

Negen procent van de FOK!kers eert de oude eersteling-rituelen en offert gezellig een lammetje, kuikentje of kleutertje. Behalve Yi-Long, die gaat met Satan slangenbloed drinken en naakt met zwarte bokken dansen onder de maan. Misschien, indien voorradig, offert hij ook nog een maagd. Acht procent onderneemt een queeste naar de heilige geest door middel van een zuip- en blowfeest.

Zes procent is moslim en vindt het hele pinkstergebeuren maar haram gedoe en stuurt Allah op de andere FOK!-ers af. Vijf procent voelt zich dermate geïntimideerd dat ze helemaal niet van het zolderkot afkomen. Ter extra bescherming tegen penetratie door de heilige geest zetten zij rond Pinksteren ook nog een dubbelwandig aluhoedje op. Iets minder dan vijf procent is pessimistisch van aard en vindt het allemaal maar zinloos omdat we tóch al verdoemd zijn.

De tietenkijkende FOK!kers hebben maar een kleine kans om de tieten van mede FOK!-sters te aanschouwen om dat maar vier procent van het FOK!se vrouwenvlees haar tieten gaat laten zien. Twee procent kreeg geen toestemming om Pinksteren te vieren. Minder dan één procent krijgt visite van de heilige geest en gaat in het FOK!s op straat de Pinkstergedachte verkondigen. De meubelboulevards zullen dit weekend weinig verdienen aan de FOK!kers, slechts elf FOK!kers gaan voor nieuwe huisraad.