Bridget Maasland komt geen leuke mannen tegen

Bridget Maasland is weer toe aan een man in haar leven. "Ik ben alweer twee jaar single. Maar hoe kom je aan een man? Ik zie ze niet, ik kom ze niet tegen", zegt de 39-jarige presentatrice zaterdag in De Telegraaf.

Na de breuk met de vader van haar zoon Mees, volgens Bridget 'de grootste nederlaag van mijn leven', had ze verschillende relaties. De laatste was met haar tien jaar jongere buurjongen. "Leuk, maar ik wist wel meteen dat het geen relatie voor het leven zou zijn. En dat zoek ik wel heel erg", aldus de presentatrice.

Bridget heeft een signalement opgesteld waaraan haar ideale man moet voldoen. "Een jaar of 40, creatief beroep", schetst ze. "Iemand uit de reclame, of een architect. In elk geval iemand die zichzelf al bewezen heeft, en die niet op mij gaat leunen. Het haantjesgedrag moet er ook al uit zijn. En oh ja, het liefst een Australisch accent. Dat vind ik zo sexy!"

Over haar carrière heeft de SBS6-presentatrice echter niets te klagen. Ze gaat een telefilm regisseren, een zaterdagavondprogramma maken met Beau van Erven Dorens en lanceert deze week een nieuwe kledinglijn.