Bayern München bedankt fans op bijzondere wijze

Bayern München heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien. Op 19 februari speelt Der Rekordmeister in de achtste finales van de Champions League tegen Arsenal. Een ticket voor dit uitduel kost echter 75 euro voor de Duitse fan.

Voor een hardwerkende Duitser is dit een enorme smak geld, maar dit is voor een wedstrijd als deze te verwachten. Toch heeft de directie van Bayern München een bijzonder fraaie geste gedaan.

"Zowel in het verleden als in het huidige seizoen heeft Bayern München de Europese voetbalwereld verwend met fraai voetbal. Niet alleen door de uitstekende prestaties en de consistentie van het team, maar ook door de fantastische en vocale steun van de fans", is in een statement te lezen.

"Bayern München heeft daarom besloten om de tickets voor de uitwedstrijd bij Arsenal te subsidiëren met bijna 90.000 euro. Dit is bedoeld als klein bedankje voor de geweldige steun van de supporters in het afgelopen kalenderjaar 2013."

Hierdoor betalen supporters nu nog maar 45 euro voor een kaartje, waarmee ze vervolgens naar het Emirates Stadium kunnen afreizen. Dat betekent dus dat Bayern München maar liefst 30 euro per ticket meebetaald.