FOK! wat een weer... Herhaling van gisteren

Zo. Het jaar zit er weer (bijna) op en we sluiten 2013 af met wisselvallig weer. We krijgen eigenlijk een herhaling van zetten. Gisteren begon nog heel aardig, maar in de loop van de middag begon het te regenen. Vandaag maken we eigenlijk hetzelfde mee.

Er komt dus weer wat regen aan en het belangrijkste is nu of het met de jaarwisseling droog is. In het westen gaat dat misschien net lukken, maar elders regent het waarschijnlijk nog af en toe. Ik verwacht echter geen herhaling van vorig jaar, toen het soms met bakken uit de lucht kwam. Net als gisteren zal ook vanochtend de zon nog even een knipoog geven. De wind blijft zuidelijk en aan de kust is er een harde wind mogelijk. In het binnenland is de wind meest matig. De temperatuur ligt rond de 7 graden.

Nieuwjaarsdag lijkt vrij somber te gaan beginnen met vrij veel bewolking en enkele buien. Later op de dag kan het wat opklaren.

Morgen verschijnt er géén weerbericht van mijn kant. Vanmiddag ben ik er nog wél met het laatste deel van het jaaroverzicht. Ik vier de jaarwisseling buiten de deur, maar op 2 januari ben ik weer helemaal terug. Ik wens jullie allemaal een heel gezellig uiteinde toe en geniet ervan!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zonwolk
Een prachtige foto vanuit Koedijk met de ondergaande zon die tegen de bewolking weerkaatst. Spylacopa_68 maakte dit plaatje tijdens een rookpauze.

 Schemering
Ook dit is een bijzonder mooi plaatje. Paddo maakte deze in Zwolle, bij de IJsselbrug.

Moon

Moon2
D-tje maakte twee mooie plaatjes van de maan in een heel rustige omgeving. Dat kan kloppen, want dit is de zonsopkomst en de meeste mensen sliepen waarschijnlijk nog.