Gran Turismo 6 krijgt microtransacties

In Gran Turismo 6 zal het mogelijk zijn om in-game credits te kopen met echt geld. Verder is de game vanaf vandaag te pre-orderen in de PlayStation Store. Op dit moment is het mogelijk om te kiezen uit twee edities van de racegame: de Standard Edition of de Special Edition.

Vanaf de dag dat het spel in de winkels ligt zijn ingame credits te koop om zo je ultieme collectie auto's op te bouwen. De credits zijn te koop via de PlayStation Store of bij fysieke winkels. De in-game valuta komt in drie varianten: 500.000 credits, 1 miljoen credits, 2,5 miljoen credits of 7 miljoen credits. Met deze credits kun je dan weer bolides of onderdelen kopen.

De Special Edition van Gran Turismo 6 bevat uiteraard alles wat de Standard Edition ook heeft plus nog eens 20 extra auto's, avatars voor PlayStation Network, 'paint chips,' en in-game racepakken en racehelmen. Overigens krijg je als je nu één van beide edities pre-ordert gratis het 'Precision Pack', wat je recht geeft op een GT-R NISMO, R8 LMS, Corvette Stringray (C7), Model S Signature Performance en een Viper GTS. Al deze vijf wagens zijn de speciale '15th Anniversary Edition.'

Gran Turismo 6 komt uit op 6 december voor PlayStation 3.

Gran Turismo 6
Gran Turismo 6