Falcao heeft geen idee wie Vlaar is

Radamel Falcao neemt het dinsdag met Colombia op tegen Nederland. De spits neemt het oefenduel uiterst serieus en heeft Stefan de Vrij geanalyseerd. Vlaar kent hij echter niet.

In gesprek met RTV Noord-Holland laat Falcao weten dat hij van de naam Ron Vlaar nog nooit heeft gehoord. "Nee, die ken ik niet. De Vrij wel, die hebben we geanalyseerd. Dat gaan we de komende dagen nog meer doen." Colombia heeft deze week een trainingskamp in Europa belegd. Het speelde afgelopen donderdag al tegen België. De ploeg van Falcao maakte indruk door De Rode Duivels met 0-2 te verslaan.

De wereldvedette van AS Monaco geeft aan dat Vlaar haast wel een goede verdediger móét zijn. "Het zijn goede verdedigers, want anders zaten ze niet bij het Nederlandse Elftal. De trainer heeft ze geselecteerd op basis van hun kwaliteiten. Het is een goede test voor ons. Nederland was immers WK-finalist, dat motiveert extra", gaat hij verder.

Vlaar gaf eerder al aan uit te kijken naar een confrontatie met de superspits. "Als ik speel, en Falcao ook, dan wordt dat natuurlijk een mooie uitdaging. Dit zijn de duels waar je als voetballer naar uitkijkt", liet hij weten aan De Telegraaf.