Lange Frans is z'n moppie kwijt

Het huwelijk van Lange Frans en zijn moppie is niet meer helemaal toppie. De rapper en zijn vrouw hebben 'in goed onderling overleg' besloten om hun huwelijk te beëindigen, hebben de twee donderdag bekendgemaakt in een persbericht.

"Alle zaken, die met deze ingrijpende beslissing te maken hebben, worden in goed gezamenlijk overleg met elkaar geregeld, rekening houdend met ieders belangen en de belangen van de kinderen", luidt een passage uit de verklaring.

Frans en Daniëlle vragen de media 'om het respect op te brengen om hen en de kinderen met rust te laten en hen de gelegenheid te geven deze situatie op een zo net mogelijke manier af te ronden'. De twee werden in 2008 ouders van een zoon en in 2011 van een dochter.

De 33-jarige rapper beloofde Daniëlle vijf jaar geleden eeuwige trouw. Laatstgenoemde kwam in oktober 2010 in het nieuws, nadat ze gearresteerd was omdat ze met een geladen vuurwapen op weg was naar Baas B. Ze ging verhaal halen bij de voormalige rappartner van haar man omdat de rappers een financieel conflict hadden.