'Justin Bieber beest in bed'

Justin Bieber gaat flink tekeer tussen de lakens. Dat beweert het Braziliaanse model Tati Neves, die naar eigen zeggen een nacht doorbracht met de 19-jarige zanger. "Geloof mij maar: hij is goed bedeeld en erg goed in bed", zei Neves volgens verschillende Britse media tegen The Sun.

"Een man moet weten wat hij moet doen om mij gelukkig te maken en Justin wist dat precies", aldus de 27-jarige Neves. De Braziliaanse beweert dat Bieber haar de dag na hun avontuurtje belde om opnieuw met haar af te spreken. "Maar ik had er gewoon geen energie voor. Justin heeft een enorm uithoudingsvermogen."

Eerder liet Neves zich op de Braziliaanse tv nog enigszins in bedekte termen uit over haar nacht met de zanger. "Wat denk je zelf, als alleen hij en ik in zijn slaapkamer waren", antwoordde ze op de vraag of ze had gezoend met Bieber.

Op Youtube verscheen een filmpje van Neves, waarin zij en Bieber in dezelfde kamer te zien zijn terwijl de zanger ligt te slapen. De video werd al bijna 35 miljoen keer bekeken. Volgens Neves was het filmpje eigenlijk alleen bedoeld om aan een vriendin te bewijzen dat ze echt de nacht had doorgebracht met de jonge Canadees.

Marcus Mion, de eigenaar van de Braziliaanse club waar Bieber heenging na zijn optreden, twijfelt echter aan Neves' verhaal. Hij beweert dat Neves niet onder de dertig vrouwen was die door de zanger na zijn optreden waren uitgenodigd om mee te gaan naar zijn gehuurde villa. "Ik ken alle meisjes die erbij waren. Ik heb ze allemaal persoonlijk uitgenodigd namens Justin. Tati Neves was daar niet bij."

Justin Bieber maakte eerder al de tongen los na zijn bezoek aan Brazilië. Volgens de New York Post zou hij ruim drie uur hebben doorgebracht in een bordeel in Rio de Janeiro. Afgelopen weekeinde zorgde hij voor opschudding onder zijn fans door na een show van minder dan een uur van het podium te verdwijnen in Argentinië als gevolg van een voedselvergiftiging.