[CL] Ibrahimovic: "Mooi dat het publiek klapte"

Zlatan Ibrahimovic maakte vier doelpunten in het duel met RSC Anderlecht, waaronder een loepzuivere hattrick in de eerste helft. De Zweed verkeert in bloedvorm.

Ibrahimovic gooide het duel tussen Paris Saint-Germain en Anderlecht al voor rust op slot. Eerst scoorde hij tweemaal op aangeven van Gregory van der Wiel, waarna hij na 36 minuten van ongeveer dertig meter de bal snoeihard van bijna dertig meter in de kruising jaagde. Een staande ovatie in het Constant Vanden Stock Stadion volgde.

"Het was een goede goal, daar mag ik niet over klagen. Ik vond het vooral mooi dat het publiek van de tegenstander begon te klappen. Volgens mij is dat de eerste keer dat zoiets bij mij gebeurde", zegt hij tegen BeinSport.

"Ik voel me goed", vervolgt de Zweed zijn verhaal. "Het eerste jaar moest ik me wat aanpassen bij PSG, maar ondanks dat, was het een geweldig eerste seizoen. Nu voel ik me fysiek nog beter en ik heb het goed naar mijn zin."

"Of we de Champions League kunnen winnen? Dat is nog wel erg ver en we moeten ons nog wel verbeteren. Het zal lastig worden en we moeten ons nu op één wedstrijd tegelijk concentreren."