'Peter-Jan Rens is pedofiel'

Peter-Jan Rens is een pedofiel. Dit beweert niemand minder dan Patricia Paay.

Hoewel de 64-jarige gilf zelf regelmatig wordt uitgewoond door een potente knul van 29, heeft ze geen goed woord over voor de relatie van 'Meneer Kaktus'. De 63-jarige Rens heeft namelijk een groen blaadje van twintig lentes aan zijn paarsgepunte lans geregen.

"Dat vind ik een beetje pedofilie", laat Patricia Paay weten. "Ik kan me niet voorstellen dat je daar toch een leuke tijd mee kan hebben en mee kan praten. Tenzij hij een beetje kinderlijk is en zij een beetje ouderlijk."

Zelf heeft de ouwe muts een goede relatie met haar toyboy. "We gaan heel leuk met elkaar om." Toch heeft ze nog geen trouwplannen. "Ik kan ook nog wel leuk uitgaan en iemand versieren als ik dat wil. Ik ga me toch niet binden. Ik ben blij dat ik even kan doen waar ik zin in heb."

Update 19.00 uur:
Inmiddels heeft Peter-Jan Rens een reactie gegeven op de opmerking van La Paay. En hij schuimbekt van woede, zo weet Mediacourant.nl.

"Ik vind dit echt een smakeloze opmerking", reageert hij in RTL Boulevard. "Helemaal nu er in het nieuws heel ernstige zaken met betrekking tot pedofilie spelen. Virginia is gewoon twintig en dus volwassen."

Overigens doet de kinky Kaktus inderdaad niet aan pedofilie. Zodra er haar op zit, heet het efebofilie, maar zelfs daar doet Rens niet aan: hij is gewoon een ouwe bok met een groen blaadje.