'Lindsay Lohan verliefd geworden in afkickkliniek'

Lindsay Lohan is tijdens haar verblijf in de afkickkliniek als een blok gevallen voor een andere patiënt. De man in kwestie werd weggestuurd toen medewerkers erachter kwamen dat hij en Lohan aan het daten waren. Dat zegt een voormalige patiënt, die met Lindsay in de kliniek zat, tegen entertainmentsite Radar Online.

"Voor Lindsay kwam, sliep de jongen bij mij op de kamer", aldus de ingewijde, die beweert dat de actrice binnen twee dagen na haar komst met haar medepatiënt zoende. "Vanaf toen was het aan."

Naar verluidt had de jongen eigenlijk al een ander liefje rondlopen in de kliniek, maar zorgde de 27-jarige Lohan ervoor dat die relatie werd beëindigd. "Iedereen in de rehab wist dat Lindsay en hij aan het daten waren, ze maakten er geen geheim van. Maar de jongen werd eruitgegooid vanwege Lindsay."

Lohan zou nog steeds bij de 23-jarige man zijn, maar de bron verwacht niet dat de relatie lang standhoudt. "Hij was aardig tegen haar, maar het was allemaal nep. Hij praatte achter haar rug om en Lindsay heeft zijn aandacht gekocht. Ze heeft eens zeven paar schoenen tegelijk voor hem online besteld."

Niet alleen de jongen werd uit de kliniek gezet door toedoen van Lindsay, ook Chaka Khan moest naar verluidt het veld ruimen. Lohan zou er met haar wangedrag voor hebben gezorgd dat de 60-jarige zangeres de kliniek een week eerder dan gepland verliet.