Lindsay Lohan nam overdosis

Lindsay Lohan heeft volgens haar vader op haar 18e een overdosis cocaïne genomen. "Lindsay was aan het filmen in New Orleans en ik werd gebeld dat ze een overdosis cocaïne had genomen", vertelt Michael Lohan aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Een van haar assistenten had haar de drugs gegeven."

Michael, was geschokt toen hij hoorde van de overdosis van zijn dochter, die momenteel in een afkickkliniek zit. "Ik kon niet geloven wat er gebeurd was met mijn dochter. Ik was zo kwaad."

Michael is bang dat Lindsay, die al meerdere pogingen deed om af te kicken, niet nog vaker wordt vergeven voor haar fouten. "Als Lindsay een terugval krijgt, denk ik dat het voorbij is met haar carrière in Hollywood. Er komen geen tweede of derde kansen meer. Ze moet nu echt clean blijven."

De 53-jarige vader van Lindsay, die eerder zelf verslaafd was aan cocaïne, heeft er vertrouwen in dat het zijn dochter deze keer wel lukt om van de verdovende middelen af te blijven. "Met de steun van haar familie kan ze dit overwinnen."