Kristin Cavallari wil nog een kind

Kristin Cavallari wil zo snel mogelijk opnieuw bezwangerd worden. "We zijn er allebei klaar voor", vertelt de realityster, die onlangs trouwde met Jay Cutler, tegen entertainmentzender E! De blondine beviel vorig jaar augustus van haar eerste kind.

De 26-jarige Kristin, die onder meer te zien was in tv-serie The Hills, verzekert op dit moment niet zwanger te zijn, maar wel druk bezig te zijn met de zweterige lichamelijke inspanningen die uiteindelijk tot de herbezwangering moeten leiden. "Daar wordt aan gewerkt." Met zoon Camden gaat het volgens Cavallari 'fantastisch'. "Hij is alweer bijna een jaar, de tijd vliegt voorbij."

De realityster vindt het soms lastig om heen en weer te pendelen tussen Chicago, waar haar man American football speelt en Nashville, waar het koppel een huis heeft. Voor haar werk is Cavallari ook nog vaak in Los Angeles te vinden. "Gelukkig houdt Camden van vliegen en gaat hij vaak met me mee. Verder hebben we veel familie in Chicago en vinden Jay's ouders het niet erg om op te passen."