'Oorlog tussen Charlie Sheen en Selma Blair'

Charlie Sheen heeft de oorlog verklaard aan zijn tegenspeelster Selma Blair. Blair zou hebben gezegd dat het op de set van Anger Management een drama is om met Sheen te werken, waarop de acteur haar zou hebben ontslagen.

Volgens de 40-jarige Blair komt Sheen regelmatig te laat op zijn werk en gooit hij er met de pet naar. Ingewijden vertellen aan entertainmentsite TMZ dat de 47-jarige Sheen in woede ontstak toen hij hoorde van Blairs klaagzang en haar daarom wilde ontslaan. Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is, is onduidelijk.

Sheen is niet van plan om maandag op de set te verschijnen als Blair daar ook is. Daarnaast zou hij Mila Kunis een aanbod willen doen voor een rol in de serie, die hij ook produceert. Kunis zou tien afleveringen mogen spelen voor een miljoen dollar per aflevering.

Sheen speelt de hoofdrol in Anger Management, dat sinds vorig jaar op tv is. Hij werd eerder ontslagen bij Two and a Half Men wegens zijn roerige privéleven. Blair speelt in de serie de therapeute en goede vriendin van Sheen.