'Charlie Sheen wil tweeling weghouden bij ex'

Charlie Sheen wil de tweeling die hij kreeg met zijn ex Brooke Mueller bij haar weghouden. De acteur zou het liefst zien dat een andere ex, Denise Richards, voor de twee jongetjes blijft zorgen, zeggen ingewijden tegen entertainmentsite Radar Online.

Richards, die zelf ook twee kinderen heeft met Sheen, heeft momenteel al tijdelijke voogdij over de 4-jarige Bob en Max. De 35-jarige Mueller, die aanhoudende problemen heeft met alcohol en drugs, zit voor de zoveelste keer in de Betty Ford-afkickkliniek.

In de komende weken wordt duidelijk wat er met de tweeling gaat gebeuren. "Het zou volgens Charlie het beste zijn als ze permanent bij Denise blijven", aldus een bron. "Dat gaat hij de rechter ook vertellen. De reden is simpel: door haar drugsverslaving kan Brooke niet voor de jongens zorgen."

De 42-jarige Richards zou open staan voor het plan van haar ex. "Zij zou het fantastisch vinden om de jongens bij zich te houden. Zij wil het beste voor hen. Bob en Max vinden het geweldig om bij hun halfzussen Sam en Lola en Denises geadopteerde dochter Eloise wonen."

De 47-jarige Sheen is al drie keer getrouwd geweest en heeft vijf kinderen. In 2002 trouwde hij met Richards, van wie hij in 2006 weer scheidde. Twee jaar later beloofde de acteur eeuwige trouw aan Mueller, maar ook dat huwelijk hield geen stand. In 2011 waren de twee officieel gescheiden.

Submitter:  Bron: Novum