[EK<21] De Vrij ziet nog verbeterpunten bij Jong Oranje

Stefan de Vrij vindt dat de verdediging van Jong Oranje in het restant van het jeugd-EK veel stabieler moet worden. "We hebben in twee wedstrijden drie doelpunten tegen gekregen. Daar zaten ook onnodige doelpunten bij. Dat moet eruit, het moet beter", toont de centrale verdediger van Feyenoord zich kritisch.

Ondanks de tegengoals is Jong Oranje na zeges op Duitsland (3-2) en Rusland (5-1) na twee duels al zeker van de halve finale. Tegen Spanje is een gelijkspel zelfs genoeg om eerste in de groep te worden. "We zullen niet spelen voor een punt", belooft De Vrij. "We gaan altijd voor de winst en zullen dat ook tegen Spanje doen."

Bij Spanje zullen woensdag veel ogen gericht zijn op Isco. De middenvelder maakte afgelopen seizoen met Malaga indruk in de Champions League. "Ik heb een keer met Oranje onder zeventien tegen hem gespeeld", herinnert De Vrij zich. "Maar hij heeft zich daarna nog enorm goed ontwikkeld. Spanje heeft een heel sterk team. Het is leuk om tegen ze te spelen. De uitdaging is groot."