Witherspoon beboet voor hinderen agent

Reese Witherspoon heeft een boete van 213 dollar gekregen wegens 'obstructie'. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De 37-jarige actrice werd twee weken geleden in de boeien geslagen toen ze zich misdroeg na een dronkenmansrit van haar echtgenoot. Ze ging tekeer tegen een agent, die haar meenam omdat zij hem zou hebben belemmerd in zijn werk.

Witherspoons man Jim Toth werd opgepakt omdat hij dronken achter het stuur zat, waarop de actrice behoorlijk tekeer ging. TMZ heeft op de website een video geplaatst van de arrestatie. Hierin vraagt ze een agent meerdere keren of hij wel weet wie ze is. Na de arrestatie liet de actrice weten spijt te hebben van haar actie en zich diep te schamen.

Toth bekende dat hij met een slok op achter het stuur is gekropen. Hij kreeg een taakstraf van veertig uur. Ook moet hij een programma volgen om van zijn alcoholprobleem af te komen en heeft hij een proeftijd van twaalf maanden gekregen.

Ondanks alle ophef rond haar arrestatie heeft Witherspoon wel een rol te pakken in de film Passengers. Volgens het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter is ze met producenten aan het praten en gaat ze naast Keanu Reeves in het sciencefictionliefdesdrama spelen.


Witherspoon beboet voor hinderen agent (Foto: Novum)