FOK! wat een weer... Perioden met zon

Goedemorgen! Diverse weerberichten gaven voor gisteren aan dat we de meeste zon in het westen zouden vinden. Maar zoals vaker het geval is, in de lente valt dat in de praktijk vaak nog tegen. Op het strand was het vrijwel de hele dag zonnig, maar pal achter de duinen ontstond er een lange wolkenstraat die liep van Den Helder tot aan het noordwesten van Frankrijk. In het zuidwesten van ons land vielen daar zelfs nog een paar buitjes uit. 

Vanuit mijn huis gezien keek ik de hele dag naar de blauwe lucht, maar de zon kwam pas aan het einde van de middag echt tevoorschijn. Voor vandaag zijn er eigenlijk weinig veranderingen te verwachten. Het blijft op de meeste plaatsen droog en de zon krijgt wederom gezelschap van stapelwolken. Ook vanmiddag is het zo dat we de meeste zon aan het strand zullen vinden, maar dus niet meteen in het hele westen! De temperatuur loopt vanmiddag op naar een graad of 12 en de wind draait van noordoost naar zuidwest.

Morgen valt er af en toe regen, maar op onze feestdag lijkt het toch wel overal droog te blijven. De temperaturen blijven de komende dagen nog vrijwel gelijk en schommelen tussen de 12 en 14 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Mus
Deze mus liet KlapMongeaul rustig zijn foto maken en het resultaat mocht er zijn. Prachtig!