Christina Curry oordeelt niet meer op uiterlijk

Christina Curry heeft tegenwoordig minder snel een mening over iemands voorkomen. "Je kan wel een beetje zien hoe iemand is als je naar een outfit kijkt, maar ik heb wel geleerd dat ik daar minder op moet oordelen", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb zelf ook wel een paar foutjes gemaakt", legt Curry verder uit. "Maar dat betekent nog niet dat ik raar ben."

Zelf heeft de 22-jarige dochter van Adam Curry en Patricia Paay wel eens te maken gehad met vervelende reacties op haar uiterlijk. "Ik ben zelf ook wel eens uit een restaurant gegooid in Los Angeles, omdat ik er een beetje slordig uitzag. Of ik werd achterin gezet, omdat ze dachten dat ik niet genoeg geld had om het te betalen. Dat vind ik niet kunnen. Ik beoordeel mensen niet op hun kleding."

In Nederland voelt de socialite zich wat mode betreft dan ook meer op haar gemak. "Nederland is heel relaxed", vertelt ze. "Iedereen is gewoon puur hier eigenlijk. Hier is het niet zo op looks gericht als in Los Angeles."

Het maakt Christina dan ook niet uit wat haar familie of vrienden dragen. "Absoluut niet", reageert ze. "Als ze maar van mij houden, dan ga ik ook van hen houden. Dan maakt het me niet uit wat ze dragen."