Taylor Swift jaagt nooit op jongens

Taylor Swift zit naar eigen zeggen nooit achter een jongen aan. "Dat vinden ze helemaal niet leuk", vertelt de 23-jarige zangeres over het andere geslacht aan Elle.

"Ik weet zeker dat als ik nu mijn laatste Google-alerts zou bekijken er allemaal verhalen tussen zitten dat ik achter een jongen aan zit. Mensen vinden dat een geweldig verhaal", vertelt Taylor over de vele geruchten over haar. "Maar ik zit nooit achter een jongen aan."

Ook van de verhalen dat Swift in haar nummers sneert naar vele exen, onder wie Jake Gyllenhaal en John Mayer, is volgens de zangeres weinig waar. "Ik schrijf nummers om me beter te kunnen voelen", zegt de vrouw achter hits als We Are Never Ever Getting Back Together en I Knew You Were Trouble.

"Schrijven gaat nog steeds op dezelfde manier als vroeger. Ik zit in mijn eentje op bed met pijn die ik niet begrijp", schetst Taylor, die vorige maand brak met One Direction-zanger Harry Styles. "Door er een nummer over te schrijven, snap ik mijn gevoelens beter. Als mensen mijn teksten willen ontleden, moeten ze het zelf weten."

Taylor laat ook los dat ze zich niet kan heugen dat ze ooit ruzie heeft gehad met een ex. "Ik denk niet dat ik ooit naar een ex heb staan gillen. Zo ben ik niet. Als iets voorbij is, is het voorbij."


Taylor Swift jaagt nooit op jongens (Foto: Novum)