Gratis naar Sightseers? Nieuwe aanvangstijd!

Let op: aanvangstijd vervroegd naar 21.00 uur!!

Wil jij op donderdag 7 februari in Kriterion Amsterdam om 21.00 uur samen met nog 191 andere FOK!kers van deze film genieten, lees dan vooral verder.

Zorgt die typische Britse, zwarte humor ervoor dat jij van je stoel rolt van het lachen? Dan is de nieuwe film Sightseers van de Britse regisseur Ben Wheatley (Kill List) mogelijk iets voor jou.

De film gaat over Chris (Steve Oram) en zijn geliefde Tina (Alice Lowe) die samen op vakantie gaan met zijn caravan. Tina heeft altijd beschermd onder haar moeders juk geleefd. Chris wil haar nu laten zien wat er voor hem écht toe doet: het trammuseum, het Ribblehead viaduct, het potlodenmuseum en het glooiende Engelse landschap dat deze hoogtepunten van elkaar scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Fruitvliegjes, luidruchtige tieners, volgeboekte campings, en niet te vergeten Tina’s bemoeizuchtige moeder, zorgen ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris heel wat los en hij schuwt wat rigoureuze maatregelen niet...

BEN JIJ ER BIJ?
Kan en wil jij de speciale FOK!vertoning van Sightseers bijwonen op 7 februari om 21.00 uur in Amsterdam Kriterion? LET OP: bestel alleen kaarten als je ook echt aanwezig zult zijn. Het zou zonde zijn als een deel van de kaarten niet gebruikt gaat worden, dus zorg dat je ze niet lukraakt bestelt, we rekenen dan op je aanwezigheid.

Je kunt jouw plaats(en) zeker stellen door HIER TE KLIKKEN!