Voordelen voor vroege BioShock Infinite-kopers

Uitgever 2K Games heeft een trailer uitgebracht met daarin informatie over een gratis bonuspack die bij BioShock Infinite geleverd wordt als je nu pre-ordert.

De Industrial Revolution Pack geeft exclusief toegang tot drie in-game items die je gevechtsmogelijkheden boosten, 500 bonus in-game tegoed, 5 lock-picks en de Industrial Revolution puzzelgame dat verhalen van Columbia ontketent en spelers de mogelijkheid geeft om trouw te zweren aan de Vox Populi of Founders via Facebook.

De gebeurtenissen van het spel vindt plaats in Colombia, een luchtstad, in 1912. Je speelt Booker DeWitt, een in ongenade gevallen ex-agent van de Pinkerton National Detective Agency, die werd ontslagen voor het gedrag buiten de aanvaardbare grenzen van het agentschap. Hij wordt ingehuurd door mysterieuze individuen en krijgt de opdracht om de luchtstad te infiltreren en een jonge vrouw genaamd Elizabeth te redden. In de stad heerst een burgeroorlog en al snel ontdekt Booker dat Elizabeth centraal staat in de burgeroorlog.

BioShock Infinite komt 26 maart uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.