Vermiste man hield seksmarathon

Een Britse vrouw was afgelopen week helemaal in rep en roer omdat ze haar zoon al een tijdje niet had gesproken. Omdat ze het niet vertrouwde, gaf de 44-jarige vrouw hem als vermist op. De 20-jarige Dale Rowlinson-Bates had echter de hele dag in bed doorgebracht met zijn nieuwe vriendin.

De zoon besloot Oudjaarsnacht met een paar vrienden in Birmingham door te brengen. Zijn overbezorgde moeder sms'te hem nog rond 20.30 uur, maar hierna bleef het stil rond haar zoon. Zijn vrienden hadden hem de volgende ochtend zien vertrekken, en hadden hierna niets meer van hem vernomen.

Moeder Julie werd dodelijk ongerust toen haar zoon zijn telefoon niet opnam. Ze opende een Facebook-pagina, waarop zij iedereen opriep Dale te zoeken. Uiteindelijk stapte ze naar de politie om de vermissing door te geven.

Net toen de politie woensdag 2 januari de jongeman met vijftig agenten wilde gaan zoeken, nam Dale contact op met zijn 24-jarige broer. De vermiste persoon vertelde dat hij tijdens het uitgaan een meisje had ontmoet, met wie hij een hele dag in bed had doorgebracht. Uiteindelijk is Dale woensdagavond weer heelhuids bij zijn moeder teruggekeerd.