Wegpiraat Amanda Bynes slaat weer toe

Amanda Bynes heeft weer eens brokken gemaakt. De 26-jarige actrice, die met enige regelmaat betrokken is bij aanrijdingen, botste maandagavond tegen een andere weggebruiker. Dat vertellen politiebronnen aan entertainmentzender E!

De achterkant van Bynes' auto raakte de voorkant van een andere wagen. Of de andere bestuurder de Hairspray-actrice verantwoordelijk houdt voor de aanrijding, is niet bekend. Bij de botsing vielen geen gewonden.

Bynes handelde het ongelukje dit keer wel volgens het boekje af. In plaats van de benen te nemen, zoals ze een paar keer eerder deed, wisselde ze gegevens uit met de andere chauffeur. De politie kwam poolshoogte nemen, maar slingerde niemand op de bon.

Het doorrijden na een aanrijding begin deze maand moet Bynes binnenkort waarschijnlijk aan een rechter uitleggen. De politie zegt genoeg bewijs te hebben voor een zaak tegen de actrice. Bynes zou in mei ook al twee keer zijn doorgereden. In april werd ze aangehouden wegens rijden onder invloed.

De actrice beweerde destijds dat ze geen druppel drinkt en vroeg de Amerikaanse president Barack Obama de agent die haar had aangehouden te ontslaan. Een week na haar arrestatie sms'te Bynes tijdens het rijden, nog eens een week later veroorzaakte ze een verkeersopstopping toen ze probeerde te keren.