Gelimiteerde Xbox 360 'Halo 4'-editie

Microsoft en 343 Industries hebben een Xbox 360 Limited Editie 'Halo 4'-consolepack onthuld. Ter ere van de terugkomst van de Master Chief in Halo 4 is deze console voorzien van een uniek design.

Het Xbox 360 Limited Editie 'Halo 4'-consolepack is verkrijgbaar vanaf de lancering van Halo 4 op 6 november. Het bevat een exclusieve, speciaal ontworpen console en twee exclusieve controllers die geïnspireerd zijn op de game, een standaard editie van de game Halo 4, een headset, een 320GB harde schijf, ingebouwde Wi-Fi en Xbox LIVE-tokens voor exclusieve Halo 4-DLC voor in het spel, maar ook avatars. De 'ring of light' op de console en de Xbox-guideknop op de controller hebben een gloeiende blauwe kleur om in de sfeer van Halo te blijven.

Naast deze console geven Microsoft en 343 Industries ook een los verkrijgbare Xbox 360 Limited Editie draadloze controller uit op 6 november. Het grafische ontwerp heeft het 'United Nations Space Command'-embleem op een donkergrijze doorschijnende achtergrond en bevat daarnaast een Avatar T-shirt als exclusieve downloadable content. De Halo 4 Limited Editie Draadloze controller heeft ook de gloeiende, blauwe Xbox-guideknop zoals de controller bij de Halo 4-consolepack.

Het is nog niet bekend hoeveel het pakket en de controller gaan kosten in Nederland. In Amerika zal de consolepack 399 dollar kosten, de controller gaat voor 59,99 dollar over de toonbank.

Console


Gamepad