FOK!filmtips van de dag: Gamer

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Gamer

Vandaag gaan we voor een film die zowel filmliefhebbers als gamers aan zal spreken. Op RTL5 is om 23.10 uur de sciencefiction/actiefilm Gamer te zien met onder meer Gerard Butler en Michael C. Hall. Laatstgenoemde kennen we uiteraard ook als de sympathieke seriemoordenaar Dexter Morgan. Gamer speelt zich af in een futuristische wereld waar ter dood veroordeelden een kans krijgen om hun leven te redden door aan een nogal gevaarlijke realityshow mee te doen. Kable (Gerard Butler) is zo'n gevangene die maar liefst 30 tegenstanders moet zien te overleven in dit nogal absurde televisieprogramma. Maar zal hij het programma Slayers weten te overleven?

Gamer 2

Heerlijke grimmige actiefilm geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor, die naam maakten met de twee Crank films en meer recentelijk Ghost Rider: Spirit Of Vengeance. Verstand op nul en ouderwets genieten van een film die aankomt als een stoot adrenaline.

Gamer 3

Veel kijkplezier.