Bosvelt ziet Feyenoord wel zitten

Paul Bosvelt stapte eerder dit seizoen op als assistent-trainer bij Go Ahead Eagles. De voormalig middenvelder ziet een terugkeer naar zijn oud-werkgever Feyenoord wel zitten.

Bosvelt betreurt zijn vertrek bij de club uit Deventer. "Ik had het daar heel erg naar mijn zinHelaas is het anders gelopen dan ik had gehoopt. Op dit moment loop ik alleen stage voor mijn TC1 diploma", zegt Bosvelt tegen RTV Rijnmond.

Dat de oud-speler van onder meer Feyenoord, FC Twente en Manchester City ambities heeft in het trainersvak is geen geheim. "Je begint die cursus niet als je er niets mee wil, dus ik heb wel ambities in het trainersvak", vervolgt de 42-jarige Bosvelt.

Een functie bij zijn voormalig werkgever Feyenoord ziet Bosvelt dan ook wel zitten. "Een aantal jaren geleden heb ik een keer met Feyenoord gesproken over een functie binnen de club, maar dat is uiteindelijk niets geworden. Wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik sta er in ieder geval wel voor open om weer een gesprek aan te gaan."