Stekelenburg ontkent vertrek bij Roma

Maarten Stekelenburg heeft verbolgen gereageerd op de geruchten dat hij AS Roma aan het einde van het seizoen zou verlaten.

De doelman verkaste afgelopen zomer van Ajax naar Roma, maar kende mede door blessureleed en een schorsing een moeizaam debuutjaar bij de hoofdstedelingen. Ook nu kampt Stekelenburg met een blessure (schouder, red). Onlangs verschenen er geruchten dat de doelman Roma aan het einde van het seizoen alweer zou verlaten, maar de Nederlander ontkent dit stellig.

"Ik begrijp niet waar deze verhalen vandaan komen. Ik ben hier nog geen jaar en dan wordt er gezegd dat ik weg zou willen gaan", reageert Stekelenburg tegenover Roma Channel. "Diegene die dit zegt is achterlijk." De doelman laat wel weten zich zorgen te maken over zijn blessure. Het EK nadert en Stekelenburg hoopt dat hij op tijd fit zal zijn voor Oranje.

"Het is moeilijk. Ik doe aan fysiotherapie, dus we zien wel wat er gebeurt de komende dagen. Het gaat wel wat beter. Het is een probleem dat ik al sinds december met me meedraag, maar ik speelde door met de gedachte dat het vanzelf wel over zou gaan. Maar de pijn is daardoor erger geworden en weerhoud me ervan om te spelen."