Russell Brand houdt tatoeage van ex Katy Perry

Russell Brand is niet van plan om zijn permanente herinnering aan zijn ex Katy Perry te laten verwijderen. Katy en Russell hebben twee jaar geleden allebei 'Anuugacchati Pravaha' op hun rechterarm laten tatoeëren, Sanskriet voor 'Go with the flow'. De twee kondigden eind vorig jaar aan dat ze na veertien maanden een punt zetten achter hun huwelijk.

Brand werd een week geleden gezien in een tattooshop, waarna geruchten opdoken dat hij de herinnering aan zijn ex zou laten verwijderen. "Nope", zegt de komiek tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb nog nooit een tatoeage laten verwijderen."

De 36-jarige Brand vertelt dat het goed met hem gaat. "Je hoeft niks los te laten, als je het niet meer bij je hebt", zegt hij over de relatie met zijn ex. "Als iets negatief is, laat ik het direct los."

Ook ligt Brand niet wakker van zijn arrestatie. De Brit werd twee weken geleden in de stad New Orleans in de boeien geslagen omdat hij de telefoon van een paparazzo uit een raam had gegooid. "Ook dat doet me niks. Het is alsof dat nooit gebeurd is."